Bröllop

Bröllopsfotograf Malmö | Skåne | Köpenhamn

Bröllopsfotograf Malmö med hela Skåne och Köpenhamn som arbetsområde. Jag fotograferar i miljö, dvs inga studiobilder. Jag blandar klassiskt med lifestyle och mitt mål är att fånga ögonblicken och föreviga dessa på bild. Tillsammans gör vi er bröllopsdag minnesvärd.

Bröllopspar vid rapsfält av Bröllopsfotograf Linda Sörensen

”Från första början när vi anlitade Linda för vårt bröllop så har hon varit lyhörd för alla våra idéer. Vi ville bl a ha utomhusbilder med rapsfält. Vädret var kasst men fotografen fantastisk. Tillsammans lekte vi fram varma, kärleksfulla och minnesvärda bilder mitt i kylan under regntunga moln. Som en fluga på väggen lyckas hon dessutom fånga alldeles speciella ögonblick med bilder som speglar just den stundens känsla. Vi har även låtit Linda föreviga våra barn. Hon hanterar nervösa bröllopspar och oförutsägbara små parvlar på det mest naturliga sätt och resultatet blir de mest fantastiska bilderna. Vi kan varmt rekommendera Linda som fotograf till de där speciella tillfällena. Vi kommer anlita henne igen.”

Linda och Magnus

”Tack Linda, tack för dina fantastiskt uttrycksfulla och magiska bilder som du tog på vår bröllopsdag. Det är lätt att vara avkopplad i ditt sällskap och vi hade fantastiskt roligt. Dina bilder utstrålar både känsla och du lyckades fånga de ögonblick som ligger varmast i våra hjärtan. Med dina bilder förevigade kan vi minnas tillbaka en av de bästa dagarna i vårt liv. Regn, sol, nervositet, kärlek och absolut glädje.”

Mikael & Yin

 

”Tusen takk for at du tok så fine bilder av meg og Kristian. Vi satte stor pris på at det var nettopp deg som tok bilder av oss. Du tok både bilder under vielsen, på Englegård og ved Nes Jernverk. Du fikk svært kort tid til å jobbe denne dagen. Men likevel løste du oppdraget perfekt. Jeg anbefaler deg på det sterkeste. Det er lett å være naturlig med deg bak kameraet. Du er dyktig og profesjonell. Og vi er veldig glad for at du delte denne minnerike dagen med oss.”

Mai Linn og Kristian

Vill ni boka mig som bröllopsfotograf?

Då bestämmer vi tid för en bröllopskonsultation, där vi i lugn och ro pratar igenom era önskemål. Som bröllopsfotograf är jag lyhörd inför era önskemål och tillsammans tar vi fram det upplägg som passar er. Allt för att ni ska få tid att ställa frågor och känna er för. Det är viktigt att vår personkemi stämmer överens, att ni känner förtroende. Detta gör i sin tur att vi kommer att ha en underbar och rolig dag tillsammans samt att ni känner er avslappnade framför kameran.

För att boka mig som er bröllopsfotograf behöver jag ett signerat kontrakt och 20% i bokningsavgift.  Först efter att kontraktet är påskrivet och bokningsavgiften är betald är datumet 100% bokat.

Priser bröllopsfotografering

Varje bröllopsfotografering skräddarsys efter brudparets önskemål. Som riktlinje utgår jag från tre olika paket beroende på vilken del av er dag som ni vill att jag dokumenterar – Porträtt, halvdag och heldag. Priserna går från 8900kr och uppåt. Alla paket innehåller en konsultations träff med brudparet, där vi går igenom era önskemål. Innan er bröllopsdag kommer jag att besöka platsen ni valt för ert bröllop, gärna tillsammans med er. På så sätt får vi ytterligare en chans att lära känna varandra och ni får några extra bilder utan extra kostnad.

bild av Fotograf i Malmö Linda Sörensen, en brudbukett

TIPS INFÖR ER BRÖLLOPSDAG

Inför bröllopsfotograferingen

 • Porträtt Hovs Hallar Bröllopsfotograf Malmö Skåne Linda SörensenEn medhjälpare till bruden brukar vara bra att ha med vid porträttfotograferingen. Gärna någon som vet hur bruden vill ha det och som kan hjälpa till med släp, håruppsättning, make-up mm som inte är perfekt.
 • Har ni barn som ni vill ska vara med vid porträttfotograferingen är det bra om det följer med en person som kan hålla ett extra öga på barnen.
 • Har du lätt för att bli brun tänk på hur din klänning ser ut och planera din klädsel efter det, så slipper du vita linjer efter tex en bh.

Under bröllopsfotograferingen

 • Om möjligt vill man undvika fotografering mitt på dagen, när solen står som högst. Det är större risk för stora kontraster och skuggor under ögon och haka under denna tid. Det bästa ljuset för porträttbilder är när det är molnigt eller när solen står lågt. Ett alternativ en solig dag är att fotografera i skuggan.
 • Glöm inte att mat och dryck behövs för att hålla er energi uppe under dagen.
 • Vid dåligt väder kan det vara bra att ha med en varm jacka och gummistövlar, så ni håller er varma tills vi kommer till platsen för fotograferingen. Regnar det så har jag fina bröllopsparaplyer. Moln och regn ger ofta ett jämt och stämningsfullt ljus. Vid mycket regn kan det vara bra med en reservplan som t.ex att stå under ett tak eller inomhus (gärna i ett rum med stora fönster).

Inför vigseln

 • Bytt ut riset mot rosenblad eller såpbubblor (finns klibb- och fläckfria), det blir mer effektfullt. Det tar längre tid att falla till marken än ris, det blir härliga färger samt att ni slipper en massa ris i håret efteråt.

Bröllopsfotograf Malmö

Gruppbilder

 • Vill ni ta olika gruppbilder är det bra att göra upp en lista i förväg påvilkagrupper som ska fotograferas. Det blir effektivare och tidkan läggas på annat istället. Utse gärnanågon ansvarigsom kan samla ihop de olika grupperna då fotografen inte vet vem som är vem. Det är lättast attbörja med den största gruppen först.
 • Gruppbilder behöver inte vara stela och tråkiga. Prata med era familjer i förväg hur ni vill ha det. Det kan t.ex. vara hoppbilder, roliga grimaser eller jubelbilder.

Bröllopsfotograf Malmö

Inför middagen

 • Tänk på att inte släppa in gästerna i festlokalen allt för tidigt. Fotografen vill gärna fotografera dekorationen och dukningen innan.
 • Kom ihåg att fotografen också måste äta. Vid heldagsfotograferingar vill fotografen ha mat för att kreativiteten ska vara på topp. Det underlättar om fotografen kan äta samtidigt som alla andra så att inte något viktigt som t.ex. tal missas och helst inte för långt ifrån där ni och er bröllopsgäster sitter.
 • Vid heldagsfotografering planera gärna in en kort stund för några bilder om kvällen för att utnyttja det fina kvällsljuset.

Efter er bröllopsdag

 • Beställ en Coffee Table Book så att bilderna inte förblir digitala, det är så tråkigt när bilderna förblir orörda på hårddisken. En Coffee Table Book är vacker att ha framme och påminner er om era löften till varandra.

Hoppas ni får användning för mina tips inför bröllopsfotograferingen även om ni inte väljer att anlita mig till ert bröllop.

Bröllopsfotograf Malmö | Skåne | Köpenhamn

Brudpar, Virsbo Slott
Vacker håruppsättning
Brudpar, Ravlunda
Brudgum och bestman
Bröllop vid Nes Jernverk
j-r-_mg_5143
Bröllop i Virsbo Kyrka
Brudpar, Virsbo Slott
Förberedelser inför vigsel vid Hovs Hallar
Bröllop vid Nes Jernverk
ml-k4
Brudgum
Bröllop vid Sövdesjön
Bröllop vid Virsbo Slott
Bröllop, Ravlunda
Malin_&_Marcus
Brudens underbara klänning
Bröllop
Mamma och dotter
j-m-img_0619_w
Bröllop vid Sövdesjön
Bröllop vid Sövdesjön
j-m-img_0620_w
Brudpar, Västra Ingelsta
Brudnäbb vid Sövdesjön
Bröllop
Bröllop vid Sövdesjön
Malin_&_Marcus
Brud
Brudnäbb brudbukett av fotograf i Malmö Linda Sörensen
Bröllop vid Sövdesjön
Bröllop vid Sövdesjön
Brud
Brudnäbb
j-m-img_1003_w
Brudbukett
Bröllop av bröllopsfotograf i Malmö Linda Sörensen
Vigsel vid Hovs Hallar
r-k-00059_w
Brudpar vid Virsbo Kyrka
Brudpar vid Virsbo Kyrka
ml-k2
Brudbukett och ringar
Musiker Hanna Åberg
Bröllop vid Nes Jernverk
Förberedelser
Stiliga män
Brudpar Kallbadhuset4
Brudpar, Virsbo Slott
r-k-047
Bröllop vid Nes Jernverk
Brudbukett
Tärna och brudnäbb
r-k-00250_wklar
ml-k-img_2791b
Bröllop i Holt Kirke
Brudbukett av Fotograf Linda Sörensen
Förberedelser
Kärlek
Brudens håruppsättning
Brudpar
Brud, Virsbo Slott
Blomsterflickor
r-k-048
Malin_&_Marcus
Brudpar, Ravlunda
Brudpar
j-m-img_0718_w
Brud, Virsbo Slott
Håruppsättning brudtärna
Bröllop vid Sövdesjön
Förberedelser inför vigsel
Brudbukett och ringar
Brudpar, Kallbadhuset Malmö
r-k-00097_w
Bröllop vid Sövdesjön
Bröllop
Brudgom
Bröllop vid Virsbo Slott
Brudpar, Virsbo Slott
Bröllop i Holt Kirke
Bröllop vid Virsbo Slott
Brudnäbb
Brudpar vid Virsbo Kyrka
Bröllop vid Sövdesjön
Brudnäbb vid Sövdesjön
Bröllop, Västra Ingelsta Kyrka
Brudpar, Virsbo Slott
j-m-img_0959_w