Reportage

Reportagefotograf | Skåne | Världen

Att fotografera, att berätta med bilder, har varit en stor del av mitt liv sedan jag fick min första kamera. Som reportage- och frilansfotograf arbetar jag mycket ute på fältet, där upplevelser och intryck ger mig inspiration till personliga och levande bilder. Jag lägger stor vikt vid att sätta mig in i, lära känna samt inhämta kunskap för det ämne, plats eller den person jag ska fotografera.

Frilansfotograf i Skåne

Jag arbetar huvudsakligen som frilansfotograf i Skåneregionen, men reser ofta och gärna runt om i Sverige & världen på uppdrag.

Att dokumentera det jag upplever är något jag brinner för. Jag har gjort några större resor bland annat till Chile, där jag dokumenterade Mapuche indianerna – Chiles urbefolkning. Arbetet lede till en utställning på Härnösands Konsthall. Jag har även varit i Sydafrika för ABF Skånes räkning och dokumenterat deras studiecirklar. I Sydafrika fick jag äran att träffa Nelson Mandela – ett minne för livet.

Reportage

Chile Icalma
opera-huset-australien
Magnetic Island, Australien
juana2
Stallbyggnad, Torup
Dansare, Australien
Torup Cafe
carneval-sweden
carneval-sweden
musiker-australien
south-africa-medicinman
bara-kyrka
icalma-chile
Bokskogen
valborg-vid-dubbeldammarna
Karneval
Tågstation, Portugal
the-boat-race-london
Stuart
bokskogen
Siluett av träd
Skolgård, Chile
Krokus, vårens första blomma
bokskogen-ovan
dungen